Niels Katholm Christensen
Director Logistics & Customer Service, Salling Group

"Salling Group har en klar strategisk intention om at tilbyde en stærk konsistent kundeoplevelse på tværs af vores kanaler og brands, samtidig med en høj omkostningseffektivitet og et effektivt salg.

I den kontekst har vi med brug af partnerskabet eXpand + Spitze & Co i marts-april 2020 gennemført en analyse på tværs af vores samlede kundeservice setup - online og offline.

Med få dages tilstedeværelse og efterfølgende bearbejdning af observationer og data, er det lykkedes eXpand og Spitze at identificere de helt centrale problemstillinger, og ikke mindst anvise konkrete praktiske løsninger, som kan bringe Salling Group videre på vores rejse. 

Der er god sammenhæng mellem løsningsforslagene på tværs af IT, proces, kompetencer og metodik. 
De er velargumenterede og på et praktisk niveau, hvor vi vil kunne arbejde videre med implementeringen i praksis. 

En så skarp analyse af problemer og muligheder på så relativ kort tid, er givet vis kun muligt pga. den meget store erfaring fra ledelse og udvikling af kundeservice setup, som eXpand / Spitze tydeligvis besidder. 
De ved hvilke sten der skal vendes, og de kan holistisk og praktisk til værks. 

Formen og fremtoningen er alt andet end "konsulentagtig", men der i mod praktisk, virkelighedsnært og behagelig samtidig med den høje faglighed. Kollegaerne på alle niveauer var glade for at have dem på besøg. 
Vi havde en grov plan for de tre dage på forhånd med samlyt, interviews, dataanalyse mv., men tilpassede nemt og fleksibelt over dagene, ift. hvad der viste sig mest relevant. 

 Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med eXpand / Spitze, hvis din organisation overvejer at arbejde strategisk og operationelt med udvikling og digitalisering af kundeservice"


Rahim Sarsan
CEO and Co-Founder, ElastiSense Aps

“We recently entered a co-operation with eXpand and Tommy Langhoff as Chairman of the 

Board of ElastiSense Aps. 

As venture based technology company we need professional sparring and
guidance for the scale-up journey we are taking.

Tommy has very fast provided a new level of structure and professionalism into the strategy work with management and the board as well as useful operational advice. 

We look forward to taking the journey together
and can recommend others to enter a dialogue with eXpand and Tommy” 

Søren Ravn Jensen
Group CEO, SJOLUND Group

"Tommy er en professionel strateg og kommerciel leder med en meget stærk evne til analyse og struktur, et ægte kundefokus og en stor værktøjskasse på strategisk- og operationelt niveau.

Han er samtidig ukompliceret og behagelig at omgås, god til at skabe positive relationer omkring sig og derfor et menneske man ønsker at have på sit hold. 

Jeg og SJOLUND havde meget gerne fortsat det gode samarbejde, men var desværre ikke muligt af private årsager, som vi fuldt ud forstår og respekterer. 

Jeg kan varmt anbefale Tommy til at hjælpe bestyrelser og direktioner på vej med forandringer og forbedringer
i strategi eller kommercielt setup”