News


20. oktober 2020
eXpand indgår samarbejde med Capturi A/S

"Lige siden midten af 00´erne har jeg ledt efter den teknologi, der med udgangspunkt i en dansk sprogmodel intelligent kan analysere samtaler og skriftlig kommunikation, og selv danne mønstre og identificere emner. 
Med Capturis platform har jeg fundet netop det, og vi kan nu tage næste skridt i kundeservice organisationernes arbejde med customer experience, customer intelligence samt effektiv systematisk medarbejdertræning"

Sådan udtaler Founding Partner, Tommy Langhoff i forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftale med Capturi A/S. 

eXpand vil således integrere AI og Analytics teknologien fra Capturi i vores best-practise løsninger til salgs- og service organisationer. 

Læs mere:
www.Capturi.com

1. oktober 2020
eXpand indgår samarbejde med ZILLION

eXpand har indgået samarbejdsaftale med ZILLION Consulting Group
- et hastigt 
voksende dansk konsulenthus med nogle af de absolut stærkeste og mest erfarne professionals inden for discipliner som Supply Chain, Operations, Turnaround, Digitalisering og Industri 4.0.

eXpand tilføjer ekspertise til ZILLION på de kommercielle discipliner Sales Strategy & Operations samt Customer Service & Experience, og sammen kan vi tilbyde integrerede slagkraftige leverancer til kunderne.

Læs mere:
www.ZCG.dk


8. januar 2020

eXpand indgår samarbejde med Spitze & Co og Responza


Spitze logo lille strrelsepng

Responza logo lille strrelsepng

eXpand har indgået samarbejdsaftale Skandinaviens absolut skarpeste hjerner ift. digitalt salg og service samt Knowledge Management 
- Spitze & Co. 

Samtidig bliver eXpand salgs- og implementerings partner for platformen Responza, som er markedets bedste IT platform til videnshåndtering, chatbots mv. - udviklet i Danmark af folkene bag Spitze & Co.  

Sammen vil vi implementere effektive løsninger inden for Sales Excellence og Service Excellence til kunder i hele Europa.

Læs mere:
www.SpitzeCo.dk
www.Responza.dk


1. november 2019

Velkommen til eXpand


eXpand logo Open Sans 150 x 76png

eXpand consulting har pr. 1. november 2019 set dagens lys! 

Sammen med dedikerede partnere er dette vores vision:

”Vi vil forløse det fulde kommercielle potentiale for ambitiøse virksomheder med et behov for et "gearskifte" i den
globaliserede og digitaliserede verden.

Det vil vi gøre ved kompetent, ærligt og tæt på at assistere ejerne og ledelsen med implementering af de strategier, strukturer, værktøjer, kompetencer og den attitude der skal til"

Vi ser frem til arbejdet!